+31 592 201 001 info@turtlecreations.nl

Verhuur | Verhuur van 3D prototype apparatuur

Zelf geen apparatuur zoals een 3D printer? En heb je deze apparatuur tijdelijk nodig? Bijvoorbeeld voor een beurs, een evenement, een project of een  open dag ?

Geen probleem. Bij ons is het ook mogelijk om apparatuur te huren.

We hebben een aantal 3D printers beschikbaar waaronder de MakerBot Replicator 5th Gen en de Zortrax M200.

Ook is het mogelijk om een 3D scanner te huren. Voor projecten waarin je een aantal objecten moet scannen zoals een aantal objecten uit een archeologische opgraving, kun je tijdelijk beschikken over een 3D scanner. Na een korte instructie kun je dan zelf aan de slag en meerdere objecten achter elkaar scannen.

Wil je voor een workshop beschikken over een compleet lab met prototype apparatuur? Dan bieden wij deze mogelijkheid ook. We hebben toegang tot een representatieve ruimte waar workshops tot 15 personen gehouden kunnen worden. Deze ruimte beschikt over de laatste prototype apparatuur zoals 3D printers, een 3D scanner, een lasersnijder, een elektronica werkplek en diverse handgereedschappen om al je projecten te realiseren. Deze ruimte is tevens geschikt voor lezingen tot 30 personen. Ook kunnen we de lunch voor je verzorgen indien nodig.

Heb je zelf nog geen kennis om al deze apparatuur te bedienen en heb je extra begeleiding en ondersteuning nodig? Hierbij assisteren we je graag. Kijk ook bij onze trainingen voor een overzicht van workshops en trainingen die we verzorgen.

Voor meer info neem contact met ons op via onderstaande knop.

[btnsx id=”1371″]
Schrijf je in voor de nieuwste products updates op het gebied van 3D printen!
We houden niet van SPAM dus je kunt je  op elk moment uitschrijven. (GDPR compatibel)
Inschrijven
close-image