+31 592 201 001 info@turtlecreations.nl

3D scannen van kleine objecten

3d_scan_productVoor het digitaliseren van objecten kun je een 3d scanner gebruiken. Wij gebruiken voor kleine tot middelgrote objecten een David SLS-2 scanner. Deze 3D scanner maakt gebruik van structured light techniek en kenmerkt zich door een hoge nauwkeurigheid. Hierdoor zijn de scans voor meerdere doeleinden bruikbaar.

Enkele voorbeelden:

  • Metingen aan producten om productie fouten te meten en te meten of bijvoorbeeld een spuitgiet mal nog aan de tolleranties voldoet.
  • Het meten aan producten om plaatsen te meten die met traditionele technieken lastig zijn.
  • Het scannen van archeologische vondsten om deze veilig te stellen voor de toekomst en om deze digitaal beschikbaar te maken voor een grotere groep onderzoekers.
  • Het scannen van voertuigen voor bijvoorbeeld aanpassingen aan een dashboard aangezien voertuig leveranciers geen data vrijgeven van voertuigen.
  • Het inscannen van producten die met ambachtelijke technieken is gemaakt en die klaar gemaakt moet worden voor massa productie.
  • Het scannen producten om een product op te spannen voor machinale productie. Denk hierbij aan een klem om flesjes vast te houden tijdens het vullen.

De scan kan in verschillende formaten aan je aangeboden worden. Ook kunnen we de scan verder verwerken om reverse enginering toe te passen en zo een CAD model te krijgen die je verder kunt bewerken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Trechterbeker by Turtle Creations on Sketchfab

3D Scan van een trechterbeker van het Hunebed Centrum in Borger.

Aanvraag Offerte

Via onderstaand formulier kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul je gegevens in en we komen binnen 2 werkdagen op je vraag terug. Weet je al precies wat je wilt? Geef dit dan aan in je vraag.

Upload je documenten
Schrijf je in voor de nieuwste products updates op het gebied van 3D printen!
We houden niet van SPAM dus je kunt je  op elk moment uitschrijven. (GDPR compatibel)
Inschrijven
close-image