+31 592 201 001 info@turtlecreations.nl

3D Personen Scan

3d_scan_personenEen leuk en persoonlijk cadeau geven aan een bekende relatie? Een beeldje van je zelf of een familielid voor een bijzondere gelegenheid nodig?

Met onze eigen ontwikkelde 3D scanner kunnen we snel en gemakkelijk een beeldje van een persoon maken. Dit beeldje kunnen we vervolgens in elk formaat uitprinten, in full color, standaard kunststof of zelfs in brons. Het bronzen beeldje is ook een echt gegoten product en heeft een authentieke uitstraling. Dit is ideaal als geschenk ter viering van een jubileum.

Ook kunnen de 3D scans gebruikt worden in een Virtual Reality(VR) omgeving of als basis voor animaties en film materiaal. De output kan ik elke 3D omgeving en software worden ingelezen. Dit kan alleen de form informatie zijn als pointcloud of een bestand inclusief de full color informatie.

Deze vorm van 3D scannen kan ook als basis dienen voor kunstwerken. Mede doordat je daarna de vrijheid hebt om de 3D bestanden te bewerken en samen te voegen met andere vormen of scans, bied dit eindeloze mogelijkheden voor nieuwe vormen van kunst. Deze beelden zijn daarna op grotere schaal te printen en eventueel te gieten als bronzen kunstwerk.

Deze techniek bied ook mogelijkheden om kunstwerken te repliceren of als digitaal bestand beschikbaar te maken. Hierdoor is een kunstwerk in geval van roof niet geheel verloren, maar is deze te repliceren d.m.v. 3D printen en metaal gieten.

Voor meer informatie neem contact met ons op of kijk op www.threedeeme.nl

Schrijf je in voor de nieuwste products updates op het gebied van 3D printen!
We houden niet van SPAM dus je kunt je  op elk moment uitschrijven. (GDPR compatibel)
Inschrijven
close-image