+31 592 201 001 info@turtlecreations.nl

3D Scannen

Turtle Creations heeft een aantal technieken in huis om objecten 3D in te scannen. Door een object in te scannen krijg je de vrijheid om het formaat aan te passen of om geavanceerde metingen uit te voeren. Al onze scan methodes kunnen in full color scannen waardoor de kleur informatie ook in het 3D model aanwezig is.

Voor kleinere objecten waarbij een hoog detail nodig is, maken we gebruik van de David SLS-2 3D scanner. Deze scanner is uitermate geschikt voor het scannen van kleine tot middel grote objecten. Deze scans hebben een hoog detail en ook een zeer goede maat nauwkeurigheid. Ook kan deze scanner het oppervlak in full color scannen.

Om mensen te scannen hebben we zelf een 3D scanner ontwikkeld. Door middel van een draaiplateau kunnen we in ongeveer 20 seconden een scan maken van een heel lichaam. Het 3D model is vervolgens voor veel toepassingen inzetbaar, waaronder het 3D printen van selfies maar ook het 3D printen van bronzen beelden behoort tot de mogelijkheden.

Voor het scannen van grotere objecten waaronder gebouwen, voertuigen, landschappen en bulk goederen, maken we gebruik van het 3D scannen met een drone. Door rond een object te vliegen kunnen we van vrijwel elk object een 3D model maken. Doordat de drone volledige bewegings-vrijheid heeft is er eigenlijk geen beperking meer in de afmetingen die je kunt scannen met deze techniek.

Klik hieronder voor meer informatie over een van de technieken.

null
Kleine Objecten
3D scannen van kleinere objecten
Meer info
null
Personen
3D Scannen van personen
Meer info
null
Grote Objecten
Scannen van grote objecten met een drone
Meer info

Aanvraag Offerte

Via onderstaand formulier kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul je gegevens in en we komen binnen 2 werkdagen op je vraag terug. Weet je al precies wat je wilt? Geef dit dan aan in je vraag.

Upload je documenten
Schrijf je in voor de nieuwste products updates op het gebied van 3D printen!
We houden niet van SPAM dus je kunt je  op elk moment uitschrijven. (GDPR compatibel)
Inschrijven
close-image