+31 592 201 001 info@turtlecreations.nl

KvK Dag van de Innovatie 2016 op 29 september a.s. in het Adverium in Drachten

KvK Dag van de Innovatie 2016 op 29 september a.s. in het Adverium in Drachten

Voor al je rapid prototyping vragen kom je komende Donderdag naar het Adverium gebouw in Drachten. Dan organiseert de Kamer van Koophandelde dag van de Innovatie. Wij zijn net als vorig jaar aanwezig.

We brengen je daar op de hoogte van het laatste nieuws op rapid rrototyping gebied. Ook vertellen we je graag wat wij voor je kunnen betekenen voor jou prototype ontwikkeling. We helpen je op weg in het kiezen van de juiste tools waaronder 3D printers, lasersnijders, CNC frezen en overige technieken. Ook kunnen we helpen door een deel van het prototype werk van je over te nemen. Dit kan zijn het ontwerpen maar ook het produceren van een prototype of nul serie om je product bij een kleine groep klanten te testen of onder de aandacht te brengen. Voor modellen of schaal modellen ben je bij ons ook op de juiste plek. We kunnen modellen zo maken dat je zelfs product foto’s kunt laten maken zonder dat je ook maar één product hebt geproduceerd. Met schaal modellen kun je op beurzen laten zien wat voor producten je heb als deze te groot zijn om mee te nemen. Dit wordt veel gebruikt in de machine bouw, voor architectuur en in de scheepsbouw. Hiermee steel je op elke beurs de show.

Wil je zelf met alle tools aan de slag, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan geven we ook trainingen om je op weg te helpen zodat je zelf ook professionele producten kunt ontwikkelen.

We zien je komende donderdag graag in Drachten!
Je kunt je via onderstaande link gratis aanmelden.
https://www.kvk.nl/campagne/dagvandeinnovatie/

Peter Groen

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Schrijf je in voor de nieuwste products updates op het gebied van 3D printen!
We houden niet van SPAM dus je kunt je  op elk moment uitschrijven. (GDPR compatibel)
Inschrijven
close-image